неделя, 31 март 2019 г.

МИНИ-МИСТЕРИКОН (31 март 2019)

Руснак се пробва да пренесе орангутан през летището на Бали

Наскоро 27-годишен руски турист е бил задържан на международното летище в Бали, Индонезия след като в багажа му е бил открит малък упоен орангутан на 2 години. Идиотът освен това имал и няколко гущера. Мислил да си гледа всичките животни като домашни любимци.

Източник


Да надскочиш правомощията си - Борис Елцин

Елцин бе най-важната фигура в Руската федерация преди да бъде заменен от Путин. Борис определено харесваше да е в центъра на вниманието. Нарцисизмът му взимаше опасни размери. Като президент на Русия той можеше да назначава министър-председателите и министрите. Щом се случеше някой от премиерите да получи малко повече внимание от медиите и от обществеността, завистливият Елцин веднага го сменяше. За 13 месеца цели 5 министър-председателя бяха сменени само заради това.

Източник


Мистерика в класацията на Alexa.com

В началото на 2014 проверих на кое място е основният ми блог Мистерика в ранг-листата на известния сайт Alexa.com. Записах си го - 4 600 827 място. След това не бях проверявал, защото слабо ме интересуват едни такива класации, не пиша моите статии заради славата, а защото просто ми харесва да го правя. Вчера обаче намерих какво съм записал преди 5 години и реших да сравня как се класира моя блог сега. От този линк можете да видите и вие:


В момента Мистерика е класирана на 2 573 514 място. С над два милиона места по-напред отколкото преди 5 години! Някак си е удовлетворяващо да знаеш, че си задминал цели два милиона други сайта. Дали след още 5 години ще вляза в първия един милион :D ?



Няма коментари:

Публикуване на коментар