Достъп до Мистерика

От края на 2021-та година основният блог МИСТЕРИКА се превърна в сайт само за поканени читатели. За да се сдобиете с покана е необходимо да изпратите направена от вас оригинална снимка на този имейл адрес:

misterika_bg@yahoo.com

Не е задължително снимката да показва нещо странно или мистериозно, макар че това би бил перфектният вариант. Може просто да снимате интересно оформени облаци в небето или вашият домашен любимец. Не е задължително и да давате обяснителен текст към снимката, макар че ако го направите, ще ми е интересно да го прочета.

Важно е снимката да е направена от вас, а не някаква произволно свалена снимка от Интернет.

Също така ако снимате някоя простотия, покана няма да получите.

Ако всичко е наред, имейла от който сте ми пратили снимката ще бъде добавен към списъка с поканени читатели в Blogger. Което значи, че той трябва е вързан към Google профил. За да сте напълно сигурни, че е така, ползвайте имейл от Gmail.   

ПОЯСНЕНИЕ!!!!! Поканите идват като допълнителни имейли изпращани от самата система на Blogger. Оказа се, че понякога отиват в папката за Спам, провете там. Освен това при един читател писмата се връщаха като недоставени от MAILER-DEMON. Оказа се, че пощата му е препълнена и нови писма не можеха да се получат.


Няма коментари:

Публикуване на коментар