сряда, 21 декември 2016 г.

Най-силните снимки на 2016 според Ройтерс - част 1

Както може би знаете, Ройтерс е международна новинарска агенция, която има фотографии и журналисти по целия свят. Именно те успяват за отразят някои от най-интересните новини, а снимките които слагат към тях, често се запечатват в съзнанието ни и стават определящи за съответната година. 

В тази кратка поредица постепенно ще разгледаме някои от техните снимки, много от които вече сте виждали. Към всяка ще има и кратко обяснение и историята зад нея. Някои са забавни, други плашещи, но това е отражение на годината, пред която минахме. По моя преценка някои снимки може имат предупреждение 14+ или 16+, но те ще са по-скоро изключение. 


Крави във ферма галят с муцуни котка, докога чакат да бъдат издоени. Град Гранби, Канада. 26 юли 2016

Бебе панда пада, докато са снимани 23 родени през 2016 панди в център за размножаването им в Китай - 29 септември 2016

Демонстратор гледа към усмирител на реда по време на протест срещу военния преврат състоял се през 1973 в Чили. 11 септември 2016
Ники Хъмблин от Нова Зеландия спира да бяга, за да помогне на свой конкурент - Аби Дагостино от САЩ, след като Дагостино е получила схващане по време на загряването за 5 000 метра в Рио. 16 август 2016



Бьорн, на 5 години, позира с две пеперуди (Owl Butterfly), по време на изложение на пеперуди в Националния исторически музей в Лондон.
Линк


Няма коментари:

Публикуване на коментар