сряда, 8 юни 2016 г.

Британец признава за убийство по време на Таро сеанс

Джейн Брейдън е една жена, която има студио в Брайтън в което гледа на карти Таро. Едва ли обаче някога ще забрави един определен сеанс случил се преди известно време. Посетил я мъж на име Стар Рандъл-Хансън, който пожелал да му гледа. Джейн му казала да си изтегли 10 карти както е практиката. Третата, която му се паднала, била Дяволът. Щом я видял, мъжът се разридал и през сълзи признал, че е извършил убийство.

Интересното е, че трите карти, които били изтеглени, преди Рандъл-Хансън да се срине психически, сякаш съвсем точно показвали каква е историята му. Първата била "Кулата", която има значение на кавга, раздяла, сериозен спор с някого.


Втората била "Императорът" със значение на "доминиращ мъж".


А третата, "Дяволът", значи нещо лошо.


Стар Рандъл-Хансън разказал пред гадателката какво се е случило. Той нямал намерение да убива Дерик Марни с когото живеели от известно време заедно. Двамата се запознали през 2013. Спели на едно легло, но не били любовници. Въпреки това поне на три пъти Марни се държал, да го кажем "непристойно", спрямо Стар. Рандъл-Хансън убил Дерик Марни като го намушкал с нож, когато двамата се карали един ден в кухнята.

Джейн била директна с мъжа и му казала, че трябва да се обади в полицията, няма как да скрие това което е научила. Странно, но диспечерите на спешния телефон определили телефонното ѝ обаждане като "НЕ спешно", защото си помислили, че е някаква шега. Затова Джейн трябвало цял час да задържи убиеца в ателието си преди да дойдат ченгетата. Тя му дала да пие вода и започнала дълъг разговор с него.

Полицаите най-после дошли и арестували Рандъл-Хансън, след това намерили тялото на Дерик Марни в апартамента му. Сега убиецът ще трябва да излежи минимум 15 години в затвора преди да може да бъде помилван.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар