събота, 17 септември 2016 г.

Доказателства за конспирация срещу Tesla Motors

През последните седмици посветих две статии на Илон Мъск и компанията му Tesla Motors:

Конспирация срещу Tesla, Space X и Илон Мъск?

Продължават неволите на Илон Мъск

В тях изказвам предположения, включително и че има заговор срещу този производител на електрически автомобили. Преки доказателства обаче нямах.

Изглежда най-сетне попаднах и на факти, които говорят, че петролните компании и властите работят усилено срещу Tesla.

Наскоро ръководен кадър във фирма наречена "Quest Integrity" (свързана с петролната индустрия) се е опитал да измъкне поверителна информация от Tesla Motors. Той е регистрирал следния имейл адрес в пощата на Yahoo - elontesla@yahoo.com. През него е писал на един от ръководителите в компанията на Мъск и се е опитал да се представи за него. Писмото му е било в стил "я пак ми прати тези и тези данни". Служителят в Tesla Motors обаче за щастие се е усетил, че това не е истинският му шеф и отказал да прати каквото и да било. В Tesla са започнали разследване и така са стигнали до Quest Integrity.

(Източник)

А в Мичиган, най-гъсто населеният щат на САЩ, вече втора година властите използват разни законови изисквания, за да попречат на Tesla Motors да отвори магазин в Детройт. (Източник)

Как да не си помислиш, че има конспирация срещу електрическите коли? Все пак вярвам, че Илон Мъск ще се пребори с тези гиганти, колкото и да е неровностойна битката, човечеството има нужда от това.



Няма коментари:

Публикуване на коментар