петък, 6 януари 2017 г.

Демон заснет на 1 януари 2017?

В последните дни тази снимка се разпространява масово в Интернет.


Качена е в Мрежата на 1 януари т.г. от някой изписващ се като Ричард Крисчънсън. Твърди, че е направена във Финикс, САЩ. Не дава повече подробности за фотографията, просто пита хората какво е това? Мнозина са предположили какво ли не - Мотман, Дяволът от Джърси, друг неизвестен криптид, демон (някои виждат "рога" на главата му, аз не мога да ги различа), дори на някои им прилича на ангел въпреки зловещия си вид.

По-скептичните потребители мислят, че всичко е измама или нещо обикновено - като палма например. Това последното лесно може да се провери като някой отиде на самото място и види има ли палми. Май обаче досега никой не си е направил все още този труд.

Няколко дни по-късно фотографията е премахната, изглежда от самата компания Фейсбук. Защо? Това е нова загадка свързана с тази снимка. Отново има различни предположения. Най-популярни са две хипотези. Едната смята, че това е преценено като "фалшива новина" и затова е махната (как ФБ е стигнал до този извод?). Другата версия е, че снимката е нарушавала правилата за "голота", което е леко абсурдно, но не се случва за първи път. Преди време Фейсбук премахна тази снимка показваща голи статуи:


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар