неделя, 22 май 2016 г.

Самолетната катастрофа на MS804 и някои стряскащи съвпадения

Както знаете, този четвъртък в Средиземно море падна полет MS804 на EgyptAir. Вече бяха открити части от самолета и от багажа на пътниците, все още обаче не се знае точната причина за катастрофата, водещата версия е тероризъм. Тук обаче искам да обърна внимание на някои странни и дори зловещи съвпадения.

В същия ден, 19 май, имаше още поне два въздушни инцидента, единият от които в България.

Бомбардировач Б-52 падна в Гуам

Хеликоптер падна край Несебър, пилотът загина

Междувременно се оказа, че една от стюардесите на египетския самолет през 2014 е публикувала зловеща снимка в профила си във Фейсбук - самолет паднал в морето. (Източник)

Както се казва - "дърпала е дявола за опашката".


Също през 2014, някой е написал зловещо послание отдолу на самолета, който сега падне в морето. То било на арабски и гласяло - "ние ще свалим този самолет". Предполага се, че това е било дело на египетски авиационни служители привърженици на "Мюсюлманско братство". (Източник)

Странното е, че поне засега обичайният заподозрян "Ислямска държава" не казва нищо относно MS804. Вчера групировката е пуснала аудио послание в което са засегнати редица въпроси, но няма и дума за самолета. (Източник)

Най-странното съвпадение обаче направо ме остави без думи. Помните ли малайзийския полет MH370? Той изчезна на 17 март 2014 някъде над Индийския океан. Полет MS804 се разбива на 19 май т.г. Между двете дати има точно 804 дни, числото което присъства в номера на египетския полет! (Източник)

Няма коментари:

Публикуване на коментар