четвъртък, 26 януари 2017 г.

Странна светлина в небето над Антиокия, Колумбия

На 20 януари 2017 г. жителите на Антиокия са наблюдавали странен феномен в нощното небе - неподвижна червена светлина. Това се е случило около 21:00.


Първоначално като прочетох "неподвижна светлина" реших, че най-вероятно става въпрос за дрон (или китайски фенер, макар и по-малко вероятно). Жителите казват, че никога не са виждали нещо подобно, но може просто никой до тогава да не е пускал дрон през нощта. Но гледайки снимката вече не съм толкова сигурен, че така може да се обясни този случай. Светлината не прилича на дрон, но може заради далечното разстояние да изглежда така странно.

Самите колумбийци видели светлината имат какви ли не странни обяснения - НЛО, портал към друго измерение, поличба за идващия край на света (между другото Доналд Тръмп встъпи в длъжност като президент на САЩ именно на 20-ти януари).

Само като допълнителна забележка - североизточният район Антиокия е богат на златни залежи, освен това тук има много легенди за магьосници и магии. Забавно е да си представим, че НЛО-то има някаква връзка с тези неща.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар