петък, 31 юли 2015 г.

Призрачни новини

Наскоро група приятели от Великобритания посетили бара "The Lisbon" в град Ливърпул. Естествено, както е традицията, си направили снимки за спомен. Каква била обаче изненадата им, когато на следващия ден, докато преглеждали снимките, видели призрачно лице на една от тях.


Дали това наистина е призрак? Или отражение, игра на светлината или технически дефект на фотоапарата/телефона? А може би някой от групата се опитва да ни измами и си е играл с Фотошоп?

Потърсен за коментар, един паранормален експерт е потвърдил, че за този бар се говори, че е обитаван от две привидения - на жена и на бившия собственик притежавал заведението в началото на ХХ век.


В друга новина отново от Великобритания се говори за скорошно социологическо изследване. Според него почти една трета (31 процента) са виждали или усещали дух, повече от половината (56 процента) са получавали някакъв знак от отвъдното от починал близък, а общо цели 68 процента са имали някакво паранормално преживяване! 82 процента вярват във свръхестественото.


68 процента не е никак малко! А казват паранормалната тематика засягала твърде малко хора. Не е така! В "Мистерика" е истината :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар