сряда, 13 юли 2016 г.

Интересно развитие по темата "Извънземни"

Както може би знаете, големите букмейкъри организират залагания не само за спортни състезания, ами и за всякакви други неща. Като се почне от това кой ще е следващият президент на САЩ и се стигне до въпроса "ще разкрият ли световните лидери истината за извънземните до края на 2016 година?".

Понеже става въпрос за пари, букмейкърите много добре проучват шансовете за всичко и дават съответните коефициенти. За един предстоящ футболен мач следят какво е моментното състояние на отборите, има ли контузени и наказани играчи, сравняват статистиката за предишните срещи между двата отбора и т.н. При промяна на някои от факторите веднага изменят коефициентите за равен резултат или за победа на единия или другия отбор.

Същото е и при останалите залагания. Ето, че букмейкърите от Уилям Хил драстично са намалили залога за споменатия по-горе въпрос за извънземните. Досега е бил 1 към 1000 (тоест ако заложиш един долар и истината бъде разкрита до края на годината, ще вземеш 1000). Новият коефициент е едва 1 към 25! Явно букмейкърите са преценили, че шансовете за такова сензационно разкритие са нараснали значително. Дано да се случи наистина!

(Източник)

Като говорим за разкрития, мнозина смятат, че човечеството постепенно е подготвяно чрез филмите, сериалите и игрите за истината за извънземните. Ако е така, то случайно намерих потвърждение за една от най-странните НЛО-теории в една игра. Според нея неидентифицираните летящи обекти са пилотирани от гъби. Повече можете да прочетете тук:

НЛО и гъбите

Играта е "Mario & Luigi: Partners in Time" излязла през 2005 за конзолите Nintendo DS. В нея Марио и Луиджи се борят срещу инвазия на летящи чинии управлявани от зли гъби. Тръгвайки от горната теория, трябва да помислим дали тази игра не ни подготвя за истината за НЛО, а именно, че те са управлявани от мислещи гъби...



Няма коментари:

Публикуване на коментар