понеделник, 11 юли 2016 г.

Какви изроди има по света

Наскоро един ненормалник се е опитал да отвлече 4-годишно дете от магазин в Калифорния, само на метри от майка му. Опитът му е предотвратен, а човекът, който е на 24-години е заловен. Случилото се е заснето от охранителната камера в магазина.

(Източник)



Струва си да припомня друга случка, за която писах миналата година.

Мъж е арестуван в Индия за това, че се опитал да зарови жива 10-годишната си дъщеря. Инцидентът се случил миналия петък в село в близост до границата с Бангладеш. Човекът не харесвал, че има дъщеря. Той изкопал яма в двора си докато жена му не била в къщи. След това вкарал там дъщеря си с вързани ръце и запушена уста. Започнал да запълва дупката, но жена му се върнала докато бил стигнал само до гърдите на детето. Мъжът поставил бамбуков барабан над момичето и смятал да довърши пъкленото си дело при друга възможност. Жена му обаче се усъмнила и вдигнала врява. Дошли съседи, които намерили детето. Те пребили мъжа и извикали полиция. На него ще му бъдат повдигнати обвинения в опит за убийство.


(Източник)

Накрая, една статистика от България взета от тази статия:

БЕЗ СЛЕДА: Родители на изчезнали деца срещу държавата

От началото на годината обявени за издирване у нас са 581 деца, като 472 от тях са намерени. Това значи, че 109 все още не са открити! Това е страшно много за половин година за малка страна като нашата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар