петък, 1 май 2020 г.

Конспирацията за зловредната 5G технология взе да издиша

В момента мнозина (включително и в България) са налапали въдицата за вредите от 5G мрежите. Така се получава, като толкова си "отваряш очите за истината", че чак ти изпада мозъка. За такива вЕрващи идиоти е достатъчно да прочетат един съмнителен пост в ФейсБоклук или да изгледат едно видео в Тубата и вече са "прозрели" за какво иде реч.

Едва ли на тези хора би им направило впечатление долния факт. Из мрежата се търкаля клип на който "бивш изпълнителен директор на Vodafone" говори за опасностите от 5G. Само дето има хора, които са проверили този "бивш високопоставен кадър" и въобще не се е оказал такъв за какъвто се представя. Това е Джонатан Джеймс, пастор в Лутън, Англия. Като типичен "божи служител", той е и шмекер. Не, не е изключение, повечето попове са такива - търгаши (видели ли сте какви са цените в ценоразписа за предлаганите от тях услуги?), измамници и манипулатори. Изключения са праведните свещеници.

Преди време Джеймс се е опитал да пробута на правителството на Зимбабве някаква криптовалута. Освен това твърди, че чрез ваксините властите имат за цел да следят хората. Не е изненада, че сега участва във фалшиви видеа срещу новата 5G технология.

Източник


А вярващите в конспирациите вече носят алуминиево фолио на главите си, за да се защитят. Не виждам какво обаче има да защитават, кратуната им е празна...


Няма коментари:

Публикуване на коментар