неделя, 2 май 2021 г.

МИНИ-МИСТЕРИКОН (2 май 2021)

Няма такава сбъркана правосъдна система като американската. През 2013 човек от Кентъки е задържан по подозрение, че е извършил престъпление. След 14-месечен престой в затвора той е освободен като обвиненията са снети. Сега той има нови обвинения - че не си е платил сметката от 4000 долара за престоя си в ареста! (Източник

В повечето европейски страни, ако престоиш толкова време в затвора и не получиш осъдителна присъда, ти на свой ред съдиш държавата и ти изплащат компенсация. В САЩ явно затворите ги считат за нещо като хотели!

**********

Следва една добра новина от Кения. Стивън Каранджа (Stephen Karanja) е местният еквивалент на Мангъров. Доктор, който разпространява врели-некипели за коронавируса и е против ваксините. Е, вече няма да може да го прави, защото наскоро е починал - от Covid-19. (Източник)


Завършвам мини-бюлетина с едно видео от охранителна камера в Кейп Корал, Флорида, САЩ. То е пример как не всичко странно задължително има паранормален характер. Причината за заснетото движение не се оказва някой криптид, а пръскачката за поливане.


Няма коментари:

Публикуване на коментар