петък, 4 август 2017 г.

Сериен секач на дървета в Англия

Слау е град във Великобритания. В последно време някой е започнал да сече големите дървета в него. Не става въпрос за обикновена вандалска проява на тинейджъри, защото отсечените растения въобще не са малки, за да се повалят трябва да се използва моторна резачка. Действията на този неизвестен извършител много напомнят на действията на класически сериен убиец, само дето вместо хора, се занимава с растения. Всички знаем, че има серийни убийци, има и хора, които си изкарват психопатията на животни, но не бях чувал за такива убиващи дървета.

Първото дърво е отсечено преди 6 месеца, от тогава горе-долу на месец бива повалено по едно. Точно като някой психопат-убиец, и те през определен период убиват, когато нуждата им за кръв стане нетърпима. След това за известно време са удовлетворени.

Властите предполагат, че човекът, който и да е той, не е хванат и не е събудил съмнения, защото вероятно се е правил на общински служител, вероятно е носил работни дрехи и отразителна жълта жилетка. И серийните убийци често добре се дегизират, за да не събудят подозрения - като полицаи например.

Полицията призовава гражданите да сигнализират за всеки съмнителен човек, който забележат.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар