понеделник, 16 март 2015 г.

Путин е жив!

Путин е жив, показа се! Мислех само с това да отбележа неговото появяване, но после изгледах репортажа отразяващ срещата му с президента на Киргизстан и ми направи впечатление, че сякаш Вова се държи малко неадекватно - особено обърнете внимание какви странни движения извършва с краката си след като е седнал (след 20-тата секунда):



Дали рептилът, който се е намърдал в тялото му все още свиква с човешката форма и не се чувства комфортно ? :) А може би това е андроид? Или все пак е човек, но не истинския Путин, а негов двойник? Или пък клонинг отгледан в лаборатория за тези 10 дни? Разбира се, всичко това са просто фантастични теории, но човек добре може да се позабавлява с тях.

А докато Владимир липсваше, хората в интернет добре се забавляваха. Аз следя Туитър и там имаше много интересен хаштаг (етикет) #WhereIsPutin. Някои говореха сериозно и даваха линкове към интервюта с дипломати и анализатори, а други се спукваха от майтапи - казваха, че са проверили под леглото си и Путин не е там. Съвсем естествено се появи и една анимация в която Путин е отвлечен от извънземни:

Няма коментари:

Публикуване на коментар