неделя, 18 декември 2016 г.

Съдбата се подигра с българските трол-патриоти и ще продължава да го прави

Забелязал съм, че съдбата обича да си прави шеги с високомерните хора. То не бяха приказки против бежанците, то не бяха протести и концерти, то не бяха истерични репортажи по "сериозните" медии и люти закани по Фейсбук. Когато се появи информацията за жената бутната по стълбите в берлинското метро, веднага знайни и незнайни поплювковци скочиха с пяна на уста да обвиняват за инцидента бежанците. И к'во се оказа накрая?

Всичките нападатели на жената в берлинското метро са българи

Вместо обаче тъпанарите кълнящи всички бежанци и поставящи ги под общ знаменател да си вземат поука и поне малко да се засрямят, те продължиха с глупостите.



Вместо да си признаят, че и сред българите има кофти хора и да се извинят на германците за стореното и на бежанците за набедяването, форумната (а и телевизионната) измет продължи да ръси обвинения и всячески да се опитва да представи "ИСТИНСКИЯ БЪЛГАРИН" като едва ли не най-добрия и велик човек на планетата във Вселената. Тогава Съдбата си каза - "ок, така да бъде, продължаваме с шегите" и хоп! нова новина:

Отново агресия: Нов инцидент с българин този път потресе Испания

28-годишният Андрес Мартинез е с опасност за живота, с тежка фрактура на черепа. Той излязъл от заведение да пуши и ритнал бутилка, която ударила вратата на клуба. Когато се опитал да влезе обратно, охраната не го допуснала. Той бил отведен на площада, където охранителят - българин го ударил. И да, етнически българин е извършителят, не е с черна кожа.

Какво стана сега поплювковци, как ще оправдаем поредното деяние? Ясно ми е как - просто ще игнорират този случай и ще чакат нов сгоден момент да плюят по бежанците, циганите, толерастите....Те могат да игнорират реалността, но реалността в образа на съдбата няма да ги игнорира. Очаквайте още по-лоши неща да ни се случват, само защото много от българите са затъпели скотове и не могат да кажат едно просто "извинявайте, сбъркахме".

Накрая ви оставям една новина за размисъл, мисля че моят коментар ще е излишен. Най-добрият коментар за случилото се е в туита след новината.

Агресивни младежи нападнаха малко дете в столичното метро

Агресивни младежи нападнаха малко дете в столичното метро. Те започнали да обиждат 7-годишното момиченце, защото е от ромски произход.

Няма коментари:

Публикуване на коментар