петък, 16 декември 2016 г.

People of Earth – ревю на сериал

Определян от някои критици като анти-комедия, този нов хумористичен сериал успява да събере на едно място рептили, норди, сиви, говорещ елен и малка група за взаимопомощ (от типа на анонимните алкохолици), но за хора отвлечени от извънземни.




Именно тази група попада в полезрението на журналист от голям вестник. Ози е скептично настроен, но предприема пътуване до провинциално градче, за да интервюира и опише хората, участващи в нея. И тогава започват неприятностите за него – по пътя вижда в колата си говорещ елен, който му казва да не реагира странно за това, че ще удари елен – което той прави. След това нещата стават дори по-странни и по-странни за Ози. Постепенно се запознава с отделните членове на групата и разбира, че може би не са група луди – най-вече, защото и той проявява признаци на похитен.



Сериалът е леко комичен и много абсурден. Основна тема в него е самотата и начина за справяне с нея. Тя е силно застъпена както при хората от групата, така и при самите извънземни, които работят скучна  и еднообразна работа – да отвличат хора. 

 Трейлър:




Линк IMDB

Няма коментари:

Публикуване на коментар