петък, 13 януари 2017 г.

Тази нощ Русия е превзела американска телевизия! (Clickbait заглавие)

Признавам, заглавието е сензационно (затова съм добавил и термина "Clickbait" в него, запознатите ще разберат), но нещата може бързо да ескалират. Засега поне "превземането" не е физическо - с командоси нахлули в сградата на телевизията.

Вчера (тази нощ българско време) се е случило нещо необичайно. Нормалното излъчване на канала C-SPAN е било прекъснато за около 10 минути като през това време се е излъчвала програмата на руската RT.

Източник


След инцидента от C-SPAN са излезли със съобщението, че разследват случая и вероятно става въпрос за "технически проблем". Как ли пък не! Технически проблем!

В долното видео е показан момента, в който RT се появява на мястото на C-SPAN, освен това човекът качил видеото започва да развива разни конспирации.



Случайно ли е, че точно в този момент по RT се говори за Полша и се показва долния странен колаж?


Именно вчера се появи новина за разполагането на американските танкове в тази страна:

Американски войски и танкове се разполагат в Източна Европа

Американски танкове и бронетранспортьори започнаха да пристигат тази сутрин в Полша. В операцията участват над 3500 войници.

Дали с това "превземане" на американската телевизия, Путин не иска да каже нещо на американците? Един вид да внимават какво правят. А може би всичко е съвпадение и действително просто е станало преплитане на телевизионните излъчвания? Малко ми е трудно да приема обяснението за случайно съвпадение и технически проблем заради случилото се малко по-късно.

На свой ред RT прекъсна обичайното си излъчване, което бе заменено с надпис, че са в профилактика (източник)! Отново съвпадение? Как ли пък не! Просто на свой ред американците са хакнали руснаците.


Всичките тези прекъсвания на обичайни телевизионни предавания много ми напомниха за ето това:

Най-страшният филм на ужасите: ядрена война!

Тепърва ще става все по-интересно и зловещо....

Няма коментари:

Публикуване на коментар