вторник, 14 ноември 2017 г.

Руски неволи + поредно радиационно облъчване на Европа

Бедите в бедна Русия нямат край.

Да почнем с това, че около преди седмица в окупирания Крим бе открит мъртъв Тимофей Кураев, местният ръководител на Анти-монополната агенция на Русия. Бил се самоубил...дали?! (Източник).

Не бих съжалил този Кураев, както и никой друг от руските окупатори завзели големи части от Украйна, но ми е жал за хорицата загинали при следващите инциденти.

Отново преди около седмица в град Ижевск се срути част от панелена жилищна сграда, загиналите са няколко. Властите естествено снемат всякаква вина от себе си. Един от обитателите сам бил предизвикал газова експлозия. (Източник)


Седмица по-късно, тоест вчера, отново имаме рухнала сграда! Този път това се е случило в град Саранск, сградата е била все още в процес на строеж, а жертвите са поне 3. Кой ли този път е виновен? Естествено не и руският строителен надзор! (Източник)

Съзирам лека шпионска връзка в следващата новина. На 9-ти ноември в подземията на руското външно разузнаване в Москва е възникнал пожар. Загинали са трима човека. Става ли въпрос за шпиони, има ли случайни неща?! (Източник)

Най-лошата новина тепърва предстои и тя засяга всички нас. Докато горните новини говорят по-скоро за самоунищожението на Русия, то сякаш със следващата информация си проличава как Путин иска да повлече и Европа със себе си в бездната.

През месец септември в голяма част от Стария континент е засечено повишено ниво на радиация. Според експертите по ядрена безопасност, изглежда източникът на радиацията е някъде в южна Русия или Казахстан. Руснаците естествено отричат, то и за Чернобил се помъчиха да прикрият. (Източник)


ТОВА НЕ Е ПЪРВИЯТ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!!! Ето една новина за подобен инцидент случил се през януари:

Скорошен ядрен инцидент в Европа ?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар