сряда, 22 ноември 2017 г.

Психопатът Чарлс Менсън почина на 83 години

Една добра новина от преди 3 дни. Чарлс Менсън е починал на 83-години в затвора в Калифорния, където излежаваше доживотна присъда.

Кой е Менсън? Малко история. Роден на 12 ноември 1934, той има трудно детство. Майка му е едва на 16, когато го ражда, бащата не е ясен. За малкия Чарлс основно се грижи леля му, защото родната му майка често я прибират в затвора. До 60-те години на ХХ век самият Менсън на два пъти е бил в пандиза за дребни престъпления. За известно време се опитва да пробие като музикант и дори се сприятелява с Денис Уилсън от групата "Beach Boys". Тази банда дори ще преработи неговата песен "Cease to Exist" и ще я представи под името "Never Learn Not to Love".

"Кариерата" на Чарлс Менсън като сериен убиец започва в края на 60-те. Той събира последователи в своя култ напречен просто "Семейство Менсън". Твърди, че в песента "Helter Skelter" на Бийтълс е намерил послание лично до него, което му казва, че трябва да убива. Така и прави. Заедно със своите последователи (основно жени) убива редица известни и неизвестни хора, включително актрисата Шарън Тейт, която е била бременна в осмия месец.

Чарлс Менсън става поп-икона, той е вдъхновил песента "Bloodbath in Paradise" на Ози Озбърн, както и цялостното творчество на Мерилин Менсън.

Дано гори в Ада вовеки веков!

Източник

Чарлс Менсън на по-млади и на по-стари години:



Няма коментари:

Публикуване на коментар