неделя, 22 май 2022 г.

МИНИ-МИСТЕРИКОН (22 май 2022)

През януари публикувах този материал за едно странно изчезване:

Изчезване от тази Нова година подобно на изчезването на Ларс Митанк 

Вече има развръзка по случая, за жалост човекът се оказа мъртъв:

В р. Дунав намериха тялото на мъж, изчезнал мистериозно на Нова година 

И Ларс Митанк вероятно е някъде там - на дъното на Черно море. Дали някога ще го намерят? Още колко години и дори десетилетия трябва да се минат преди да стане ясно какво се е случило с Ларс? 

Продължавайки темата с намерените тела във водни басейни, трябва да отбележа, че през последните месеци бяха открити доста "удавници" в някои езера в САЩ. Поставям думата "удавници" в кавички, защото при положение, че някои са намерени вътре в метални варели, малко трудно можем да говорим за случайно удавяне. 

На какво се дължи зачестилия брой такива находки? На сушата. Нивото на много езера в Америка спадна до рекордно ниски стойности и много потънали тайни се показаха на повърхността. Тайни  свидетелстващи за гангстерските порядки в САЩ.

Източник


Продължавам крими тематиката с един случай от България.

Пловдивчанка отива на съд, умишлено прегазила жена на пешеходна пътека 

Всеки ден стават пътно-транспортни произшествия, какво му е забележителното на този случай, че чак да намери място в Мистерика? Ето това:

На 30 юни 2021 г. Мария Д. посетила магазини в гр. Пловдив, след което се качила в автомобила си и потеглила по бул „Пещерско шосе“. По това време Петя се намирала на пешеходна пътека на булеварда. Въпреки че я видяла, шофьорката вместо да спре, отклонила колата и нарочно преминала в платното за насрещно движение, без да намалява скоростта. Там се намирала пешеходката и в този момент водачката я блъснала с автомобила си.

От удара пострадалата се превъртяла и паднала на тротоара. Колата продължила движението си още няколко метра и спряла.  Шофьорката се приближила към пострадалата пешеходка, като към нея тръгнал и друг свидетел на катастрофата. Мария Д. му казала да не я пипа, тъй като е „нефелим“ т.е. човек без душа. Двете жени не се познавали.

Поредната луда! Интересно ми е в какво още вярва. Няма да се изненадам ако вярва във всяко едно от тези неща - ковид не съществува, ваксините ни чипират, кемтрейлс разпръскват вируси, американците крадат златото на България и така издържат цяла Западна Европа.

Как ли е почнала лудостта на тази Мария Д.? С какви ли дребни и невинни конспирации и феномени е навлязла в света на необичайното? Многократно съм предупреждавал в основния ми блог Мистерика да не вярвате в глупости като прозорецът на Овертон, 5G-конспирациите, децата-индиго и т.н. Вярвам, че мнозина достатъчно разумни читатели са се вслушали в думите ми. Но пък мнозина други "просветени" се нахвърлиха с пяна на уста върху казаното от мен. Е, сами си решавате в какво да вярвате. "Всеки сам си решава", ама в зависимост от това какво решите, може да сте следващите, за които ще пишат по новините...

Няма коментари:

Публикуване на коментар