вторник, 30 август 2016 г.

Южна Каролина, САЩ: Клоуни се опитват да примамят деца в гората

От близо две седмици странни хора облечени в клоунски костюми са се появили в град Грийнвил. Всичко започва на 19 август вечерта близо до комплекса от апартаменти известен като Флийтуд Манър. Едно момче е видяло няколко клоуна в близката гора, които "подсвирквали и издавали странни звуци". Майка му отишла да провери и също видяла тези странници с костюми, които светели със зелени лазери. Когато видели жената, те побегнали в гората. На следващият ден, отново вечерта, около 22:30 семейството чуло "вериги и дрънчене" пред входната си врата.

Също на 20 август, но около 2:30 през нощта друга жена се прибирала към дома си, когато видяла "клоун с едра фигура и мигащ нос" да стои под уличното осветление близо до контейнерите с боклук. Той и махнал с ръка и тя му отвърнала със същия жест.

Деца разказват, че клоуните са се опитвали да ги примамят в гората, като са показвали голяма сума пари. Децата вярват, че тези клоуни живеят в къща до езерото намиращи сред дърветата. Полицията е направила проверка и действително е открила къщурка там, но в нея не са открити никакви клоуни или следи от незаконни дейности.

Около въпросните апартаменти край гората няма видеокамери и досега клоуните не са заснети. Мениджърът на комплекса е разпространил предупреждение до наемателите относно странните хора.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар