неделя, 19 април 2020 г.

Крона-чан: новините от изминалата седмица

Короната изби много хора, но позволете ми да се усъмня точно в тази смърт:

Коронавирусът уби „сръбския Ал Капоне“

Кой мафиот не би пожелал да започне нов живот без да е преследван от властите? Не само престъпните босове, много обикновени хора също си мечтаят за такова нещо по различни причини - дългове, нещастни бракове и т.н. При всяко голямо бедствие има опити за инсцениране на смърт и започване на чисто. Така беше и след цунамито ударило Суматра през 2004 г. Помня, че четох за стотици германци, които по онова време са били на почивка на острова. Те оцеляват след бедствието, но се опитват да се изкарат умрели. Вероятно някои са успели. Така че няма да се изненадам, ако "сръбския Ал Капоне" е все още жив и яде плескавици и пие сливова ракия някъде на сигурно.

За жалост кризата за пореден път показа какво болно общество сме:



И друго от България:

КРС разкри с колко се е увеличил трафикът през мобилни и фиксирани мрежи в България

Аз съм един от хората, които ползват мобилен интернет вкъщи. Обикновено включените гигабайти в моя план ми стигат, но сега заради хоум офиса ми се наложи да си купя допълнителни пакети. Добре се оядоха мобилните оператори покрай Covid-19. Вместо да са съпричастни и да пуснат повече трафик на бърза скорост за тези пари!

Междувременно китайските власти признаха, че починалите в град Ухан са всъщност с 1 290 повече от официално обявените числа до този момент (източник).

От самото начало аз и много други хора твърдяхме, че Китай лъже за жертвите, за разпространението, за произхода и т.н.! Ето че нашите обвинения частично се потвърдиха. Казвам частично, защото дори и увеличени с 1290, официално признатите жертви пак са по-малко от действителните!

А някои хора продължават да възхваляват тази тоталитарна азиатска страна! Нека им припомня:



Предишни статии по темата:

Понеделник, 13-ти: корона-чан е на път да излети в космоса

Мистериозно същество всява паника в Индия

Няма коментари:

Публикуване на коментар