сряда, 23 декември 2020 г.

Известна анти-ваксърка умира на 45-години

Бренди Воугън (Brandy Vaughan) е известна анти-ваксърка от САЩ. Преди няколко дни полицията е открила безжизненото ѝ тяло в собствения ѝ дом. Няма следи от насилие и заключението на патолозите е, че жената е починала от "естествена смърт". 

Естествена смърт на 45-години? Малко вероятно. Често пъти лекарите записват това в смъртния акт, когато не става въпрос за убийство, самоубийство или инцидент. Просто не им се занимава, а и е трудно да се определи точно от каква болест или комбинация от болести и изтощение е довела до смъртта. Няма да се изненадам, ако анти-ваксърството на Воугън играe роля в кончината ѝ.

Групата "Learn the Risk", която Бренди е водила се съмнява в полицейското заключение. Не може една анти-ваксърка да умре толкова млада! Анти-ваксърите живеят до 100, че и до 120 години! Пожелавам им успех в разкриването на поредната "истина".

Източник

А годината определено не е никак добра за идиотите вярващи във всякакви безумия. Хиляди прихванаха от "вируса дето е една измама и го няма".  През февруари пък един плоскоземец се разпльока с ракетата си опитвайки се да докаже, че Земята е плоска:

Плоскоземец умира докато се опитва да докаже теорията за Плоската Земя

Видеото вградено в материала от февруари е изтрито от YouTube, но аз си го пазя локално на компютъра, в папка "Хумор и забава".

Няма коментари:

Публикуване на коментар