събота, 17 април 2021 г.

МИНИ-МИСТЕРИКОН (17 април 2021)

Както вероятно знаете, в супермаркетите сладките неща са поставени при касите та докато чакате на опашката, да ви се прияде сладко и да си вземете. Или пък на вашите деца да ви се прииска сладкишчето и да почнат да ви мрънкат, докато  не им го вземете. Стар психологически подъл трик целящ увеличаване на продажбите. Е, вече в някои магазини това не е достатъчно. Специален робот с лакомства ще ви преследва из целия супермаркет, докато не си вземете сникерс.

Източник


И следващата новина е свързана с кофти технология. Заради пандемията много хора работят от вкъщи. Това налага да се провеждат видео разговори с колегите и мениджърите. Вече има Уеб камера, която изглежда като човешко око, което постоянно ви следи. Отвратително!



Завършвам мини-бюлетина с НЛО-видео. Може би сте видели кадрите разсекретени наскоро американските военни. На тях се вижда някакъв странен триъгълен обект в небето. Първоначално си помислих, че това е доста силно доказателство за наличието на супер-странни обекти в земната атмосфера. Долното видео обаче обяснява при това доста логично защо най-вероятно си имаме работа с нещо обикновено.

Няма коментари:

Публикуване на коментар