понеделник, 14 септември 2015 г.

Да живееш в миналото

За жалост все още нямаме технология чрез която да пътуваме във времето. Затова много хора желаещи да избягат от настоящето, го правят чрез "преселване" в един въображаем свой свят. Ето няколко такива примери.

Семейство от Сидни живее сякаш сме 50-те години на ХХ век. 46-годишната съпруга Пикси Кийнан е в основата на тази чудатост. Някога, когато била едва на 6, родителите ѝ я завели в Лас Вегас, където видяла изпълнение на живо на Елвис Пресли. От тогава тя се е влюбила в този стил на живот.


А този 37-годишен джаз музикант от Бруклин не просто изпълнява такава музика, той живее като в ерата на джаза - 20-те и 30-те години на ХХ век.


В Лондон пък живее последния "викторианец". Викторианската епоха на Обединеното кралство се нарича периодът на управление на кралица Виктория от юни 1837 до смъртта ѝ на 22 януари 1901 година.


Друг британец е направо влюбен в 40-те години на ХХ век.


Следващата жена пък живее в регентския период на Великобритания, между 1811 г., когато правомощията на крал Джордж III са отнети и регент става синът му, Принцът на Уелс – и 1820 г., когато принцът регент се възкачва на престола като Джордж IV.


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар