сряда, 13 май 2015 г.

Обсебено от духове кафе в САЩ

История изпратена от читател до един американски паранормален блог.

"За известно време аз бях един от собствениците на кафето "Декстър Лейк" (Dexter Lake Cafe) в което са снимани сцени от филма "Animal House" (Животинската къща). Имаше слухове, че това място е обитавано от призрак.

Бяхме преобразували зона около бара в изложбено пространство в което около 60 местни творци показваха своите произведения на изкуството. През годините служители на кафето са казвали, че са виждали жена с къса кафява коса в тази зона (след работно време) или на местата достъпни само за служители.

Една сутрин бях заедно с готвачката Дий. Един редовен клиент си пиеше кафето и четеше вестник. При Дий имаше метална маса до готварската печка с метални купи. Внезапно тишината се наруши от металната маса която подскочи във въздуха и се стовари обратно на земята. Навсякъде се разлетяха металните съдове.

Тримата (аз, Дий и клиента) се вцепенихме. Скоро продадох бизнеса. Открих, че двете предишни собственички са били сестри. Едната се самоубила след като разбрала, че мъжът ѝ изневерява със сестра ѝ.

Източник

Снимка на въпросното заведение:


Кафето има уебсайт, на който е отбелязано, че там се е снимал филма "Animal House", но нищо не пише за някаква паранормална активност. Дали някой, който само претендира да е бил собственик, не се опитва да му създаде лоша слава?

http://www.dexterlakeclub.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар