четвъртък, 17 декември 2015 г.

Новини от паралелната реалност Русия

Днес Русия все повече заприличва на хибрид между "Зоната на здрача", нацистки лагер, комедия на абсурда и произведение на Кафка. Тоест това си е направо една паралелна реалност. Да видим какви са последните новини. Казват, че "рибата се вмирисвала откъм главата", затова започвам с Путин.

Е ли Влад безсмъртен вампир? Не става въпрос за Влад Дракула, а за Влад Путин. Разни хора изровиха стари снимки на които виждат млади мъже приличащи на настоящия руски ръководител. Участвал ли е Путин в руската гражданска война и във Втората Световна?


А дали не е още по-стар? Някои видяха прилика между Путин и гръцкия генерал Валтинос живял през 19 век...


Източник

Междувременно....

Путин ще отхвърля решения на международни съдилища за човешки права

Така де, руснаците нямат права! Но пък имат национализъм в излишък - вече и говновозите са украсени с цветовете на държавния флаг:



Казват също и, че "надеждата умирала последна". Има надежда за Русия и винаги ще има, поне докато не всички хора там са с промити мозъци. Те са намирали и ще продължават да намират начини да надхитрят Системата, да излязат от Матрицата, да се противопоставят на шайката кръволоци (и древни вампири?), които ги ръководят. Следва един пример от миналото.

Дълго време в СССР е била забранена рок музиката като упадъчна. Грамофонни плочи с такава музика трудно са се намирали. Младежите обаче са намерили начин да заобиколят забраната. Появили са се хора, които са копирали плочи с рок и джаз върху стари рентгенови снимки. Естествено, записът е бил с лошо качество, но това е по-добре от нищо. Тази практика продължила до към края на 50-те години. След това магнетофонните ленти станали по-разпространени, а и властите разхлабили забраните за западна музика. (Източник)



Това беше пример от миналото, но и днес има руснаци с бистър ум и отворени очи! В руския град Барнаул (в Сибир) тече интересна кампания за местните избори. Мнозина от жителите му са стигнали до извода, че не могат да вярват на никой политик и искат за кмет...котка! 18 месечният котарак Барсик има широка подкрепа. Дано го изберат, със сигурност няма да е толкова корумпиран, колкото който и да е политик. (Източник)



Толкова по въпроса за надеждата. Много време ще се мине и много страдания ще се случат, преди нормалността да се завърне в Русия. До тогава ракети ще падат по главите на хората при учебни стрелби.

Ракета от С-400 падна на покрив на блок в Архангелска област

Няма коментари:

Публикуване на коментар