понеделник, 14 март 2016 г.

Хилари Клинтън е викала духове?

Хилари Клинтън в момента е претендентка за президентската номинация на Демократическата партия в САЩ. Това бе повод да се припомнят някои стари твърдения за нея от преди доста години. Според някои тези истории може да навредят на кампанията на Хилъри и дори сравняват тези ѝ занимания с увлечението по астрологията на Нанси Рейгън, съпругата на Роналд Рейгън.

Според историята, преди повече от две десетилетия, Хилъри Клинтън, заедно със съветничката си Джийн Хюстън са викали духовете на Елеонор Рузвелт и Махатма Ганди.

В САЩ има много ревностни християни, които изпадат в ужас, само при мисълта, че някой може да се занимава с духове или окултизъм. Те не биха гласували никога за такъв човек, а много от тях дори не биха проверили до колко е истинска историята.

Самата Джийн Хюстън още през 1996 обяснява какъв е случаят пред "New York Times". Тя твърди, че никакви духове не са викали, това било вид мисловно упражнение от рода "хайде да си представим как Елеонор или Ганди биха постъпили в тази ситуация".

Но съмненията остават.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар