вторник, 18 август 2015 г.

Кръволоците на Путин в действие

Тази неделя главорезите подкрепяни от Путин се проявиха за пореден път.

В Украйна така наречените "про-руски сепаратисти" обстрелваха редица селища, има загинали цивилни. Долното видео е от село Сартана край Мариупол.



А в Сирия авиацията на Асад, друг психопад, който Путин подкрепя, бомбардира редица градове и уби много мъже, жени и деца. Кадрите от град Дума са потресаващи, затова няма да ги вграждам директно, цъкнете на долния линк само ако сте подготвени за неописуемата трагедия!

https://twitter.com/rConflictNews/status/632975909893591040

Тези бомбардировки не са спорадични! Асад изтребва собственото си население систематично от месеци и години, а Западът си затваря очите. Ако "Ислямска държава" бе избила 100 човека на пазара в Дума, това щеше да е водеща новина за всички медии, но понеже го е направил Асад, може да не го споменаваме въобще.




А това малко нещастниче в долното видео е жертва на Асад от бомбардировка в Идлиб от преди няколко месеца. От тогава обгореното момиченце не може да си затваря очите.



И въпреки тези зверства, в България и по света продължава да има хора, които подкрепят Путин, Асад и останалите садисти. За тези хора обикновено използвам доста силни думи и обвинения в умствена недостатъчност. Днес обаче ще се въздържа, единствено ще напомня как едно време подобни заблудени люде са подкрепяли Хитлер и са обвинявали едва ли не Америка в агресия срещу него....всички знаем после какво направи "добрия", "защитаващ се", "несправедливо обвиняван и нападнат" Хитлер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар