сряда, 27 април 2016 г.

Снимки на предполагаеми странни създания

Тази снимка е направена в Оксфорд, Великобритания от човек на име Анди Багнал пътуващ по междуградска автобусна линия на "National Express".


Рейсът спрял за почивка и всички, включително и шофьорът излезли навън. Багнал бил сниман от съпругата си пред автобуса за спомен. Когато по-късно разглеждали фотографиите, те с изненада видели нещо като лице на извънземен.

Анди се свързал с компанията "National Express", но те не могли да обяснят странната снимка. Човекът толкова се стресирал, че вече отказва да пътува с автобус.

"Извънземното" се вижда и на друга снимка, на която освен това се забелязва и една жена вътре в рейса. Тоест, ако наистина това е било някакво същество, то е било невидимо.



(Източник)

А следващата снимка е направена с автоматична камера за дивеч в Поинт Плезънт, САЩ. Ако името ви е познато, това не е случайно. Поинт Плезънт е мястото, което се свързва с легендарния Мотман. Дали това същество е той? Дадена е и предишна снимка за сравнение на която се вижда, че нещото все още не се е появило.

(Източник)




Няма коментари:

Публикуване на коментар