сряда, 18 ноември 2015 г.

САЩ и бежанците

Тексас става поредния щат обявил, че няма да приема бежанци. Интересното е, че всички тези щати (без един) имат за губернатори републиканци, онези, набожните, които се кълнат в християнските ценности.



Между другото Тексас е един от американските щати, които най-яростно се противопоставя на налагането на ограничения за огнестрелните оръжия. Местните идиоти там са се запасили с огромно количество пушкала в "името на сигурността". Вече почнаха подигравките заради това, че не искат да приемат сирийци - нима най-накрая признават, че всичките тези оръжия не могат да им помогнат и да им гарантират сигурност....



А други хора припомнят някои категорични факти. След 11 септември 2001 в САЩ пристигат 750 000 бежанци. На нито един от тях не е повдигано обвинение за тероризъм!



През 90-те при управлението на президента Клинтън, в Америка пристигат 40 000 босненски бежанци. Вероятно повечето от тях са мюсюлмани. Да са извършвали терористични актове? Не!



Не за първи път идиотите в САЩ отказват да приемат бежанци чийто живот е в опасност. С надигането на нацизма в Германия, се чуват много гласове да не се приемат евреи.



САЩ връщат обратно един кораб с бежанци през 1939. Заради това 254 пътници от този кораб загиват при Холокоста.



И един идиот от съседна Канада. В зловещо видео-обръщение, човек с маската на Джокера е обещал да убива по един арабин на седмица в Квебек.



Настоящата статия бе за американските идиоти, но не си мислете, че местните европейски и български идиоти са по-различни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар