понеделник, 18 януари 2016 г.

Една Уика вещица, която прогонва вируси....компютърни вируси

Чували сте за всевъзможни народни лечители, знахари, магове, екстрасенси и т.н., които твърдят, че могат да лекуват всякакви човешки болести. Някои може би имат дарба, а други вероятно са просто шарлатани.

Тук обаче ще стане въпрос за една жена от Америка, която предлага нещо много по-странно като услуга, дори за тези среди. Джоуи Тали се описва като вещица практикуваща Уика. Живее в северна Калифорния. По нейните собствени думи, тя може да прогонва компютърни вируси чрез магия. Тали прави и по-нормални за една вещица неща като любовни магии, гледане на Таро, разваляне на проклятия, прогонване на духове и демони.

Това е нейният сайт:


Да се върнем обаче на компютърните вируси. Тали има различни техники за борба с тях. Може да постави магически камък върху компютъра, може да настрои ума си на такава вълна, че да почисти тъмната енергия, може и да ползва билки, които да запали около машината. Понякога отнема час, понякога повече.

Сайтът Motherboard е направил интервю с нея, което можете да прочете тук:


Интервюто е интересно и ви препоръчвам да го прочетете. Аз ще преведа един от въпросите.

"Кога за първи път разбра, че можеш да отстраняваш технически проблеми чрез вещерство?"

Тали: "Имах един клиент на когото правех магии за успех и бизнес магии. Той имаше проблем с алармата против крадци. Фирмата, която я беше инсталирала, бе идвала и се бе опитала да оправи проблема, но без успех. Човекът ме извика. Аз влязох в офиса му, изпаднах в транс и почувствах всичко. Усетих блокировка в стената, която изчистих. След това повече нямаше проблеми."

Няма коментари:

Публикуване на коментар