петък, 8 януари 2016 г.

Втора мистериозна смърт при руските висши военни

Тази новина е от преди 4 дни:

Изненадващо почина началникът на руското военно разузнаване

Реших да изчакам с отразяването ѝ в блога, защото не е първата подобна смърт в последните седмици. Преди това почина един генерал. И двамата имаха своята роля във военното нахлуване в Украйна!



Е, трети починал нямаше...засега.

Тези два скорошни нещастни случаи може или да са случайни или да не са. Макар, че в Русия казват, че няма нищо случайно.

Една теория е, че Путин разчиства хората запознати с мръсните му операции в Крим и Украйна. Няма хора, няма проблем и истината по-трудно може да излезе наяве така. Също така се говори, че руският екипаж на онази установка "Бук", която свали пътническия самолет над Донбас отдавна е ликвидиран, за да не се разприказва.

Вторият вариант е в действителност всичко да е случайност, шега на съдбата. Което според мен е дори още по-притеснително за руските военни и политици. Ако някой човек ги избива, теоретично може да се защитиш, дори това да е всесилният Путин. Няма защита обаче срещу превратностите на съдбата! Както се казва - "всичко се връща". Ил Сепарацио в действие - всяко нещо се уравновесява.

Няма коментари:

Публикуване на коментар