вторник, 28 юли 2015 г.

Критични новини (извънземни в Хасково?)

Вчера един от сподвижниците на "Мистерика" ми обърна внимание на тази статия от преди повече от месец:


Цитат:

"Похищения от НЛО, свързани с предстоящ планетарен катаклизъм, са причина за масовото изчезване на хора от община Хасково, твърди пред "България Днес" уфологът Ценко Симеонов. За последните пет месеца от града като с магическа пръчка се изпариха 96 души. Шокиращата статистика, обявена от МВР, хвърли в истински ужас хората в общината. За повечето от тях вина за превръщането на Хасково в черна дупка има бродещ масов убиец. Версията за кръвожаден маниак категорично се отхвърля от криминалистите. С половин уста местните ченгета признават, че за момента нямат следа или логично обяснение за изчезването на хората."

Не погледнах сериозно на нея, но буквално няколко минути след като я прочетох, се случи едно от онези странни съвпадения. В Туитър една след друга се появиха две новини (от различни източници) свързани с Хасково. Нещо повече, в заглавието на втората новина не се поясняваше къде се е случил съответният инцидент, но още преди да я отворя бях абсолютно сигурен, че отново става въпрос за този град. Ето ги и новините:



Не казвам, че извънземните имат нещо общо с тези инциденти, просто обръщам внимание на странното съвпадение. Макар, че би било интересно да поспекулираме, че те се интересуват от нашите паметници на културата...

И за да не си помислите, че само в Хасково стават критични събития, ето още новини от други части на България.


А пък на други места си ядат храната със спори от антракс....


За десерт, едно земетресение:


Пожелавам на всички читатели приятен ден :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар