понеделник, 27 юли 2015 г.

Мистериозна история около един американец

Преди около седмица се появи една интересна история от САЩ. Още тогава тя привлече вниманието ми, но все пак реших да не я публикувам в полза на други новини. Случаят обаче става все по-странен. Но да започнем от начало.

На 17 юли в Пасифик Палисейдс, богаташки квартал на Лос Анджелис, е открит изоставен автомобил в който се намира полуразложено тяло на мъж. Установява се, че мистериозният човек е починал на 4 юли, както изглежда от естествена смърт. След известно издирване полицията идентифицира мъжа като Джефри Алан Лаш на 60 години. Властите свързват случая с намираща се къща (на снимката) в близост до мястото където е намерен автомобила, в която се води, че живее неговата годеница Катерин Неброн.


С голяма изненада полицията открива в този дом 1200 единици стрелково оръжие и 6.5 тона амуниции. Този арсенал се равнява на 5 милиона долара!


Най-новото около историята. Полицията открива въпросната Катерин Неброн, която междувременно с една нейна служителка Доун Ванбункер, е отпрашила за щата Орегон. Именно те двете са зарязали тялото в автомобила. Защо обаче са го направили след като става въпрос поне на този етап за естествена смърт, а не за убийство извършено от тях? Защото са вярвали, че Джефри Лаш е хибрид между човек и извънземен, спасител на Земята, и че след смъртта му ЦРУ ще дойде да прибере тялото му!

Междувременно полицията проверява дали откритите оръжия са свързани с престъпления. Засега няма такива данни, нито пък има информация, че Джефри Лаш е бил дилър на оръжия. Изглежда просто е бил колекционер - много от пистолетите и пушките все още имат етикети с цени на тях и с повечето не е стреляно и един път.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар