сряда, 28 октомври 2015 г.

Зловещи новини от България

Една новина от преди няколко дни:

Гъбар се натъкна на труп край курорта "Елените"

А тази новина от вчера сама по себе си не е зловеща, но даде поле на въображението ми да развия една съмнителна теория на конспирацията:

Мъжът, ударил Сидеров, няма спомен да е нападал лидера на "Атака"

Възможно е целият този инцидент с "нападението" над Сидеров да е предварително подготвен и инсцениран от някого - чуха се какви ли не теории, кой стои зад него - от ГЕРБ през самия Сидеров до ДПС.

Възможно е и да няма "кукловод" и човекът съвсем спонтанно на момента да е ударил нац. лидера. Може би дори наистина не си спомня сега, че го е удрял - под влияние на силните емоции, тези спомени може да са се изтрили. А може би си спомня, но просто лъже, с надеждата да получи по-леко наказание.

А може и да има някакъв крайно спекулативен конспиративен вариант. Искам преди да изложа следващите мои разсъждения отново дебело да подчертая, че това е само теория! Едно интелектуално упражнение в съставянето на странна и заплетена история. Не вярвам нещата да са така в действителност, но....поне може да се замислим.

Дали не е възможно човекът ударил Сидеров действително да не помни какво е направил и това да НЕ се дължи на срив в мозъка му? Дали не е "програмиран"? От десетилетия се разпространяват всякакви теории (особено в САЩ), че властите имат технологии чрез които могат да накарат всеки да извършва неща против волята си. Има доказателства, че американските военни и ЦРУ действително са правили опити за оказване на психични влияния. До колко са постигнали нещо, е спорно. Но ако все пак са открили начин да се "включат" дистанционно в ума на някой и да го направляват като зомби? Възможно ли е американските служби (или някой друг) да е предоставил тази технология на българските власти? Може би това е станало съвсем скоро и нашите служби е трябвало да пробват техниката преди да подготвят сценария със Сидеров. Вижте тази новина, която ми се наби преди известно време, случила се е само няколко дни преди инцидента пред НАТФИЗ:

Шофьор беглец потроши две патрулки и рани полицай

Младежът, който карал автомобила, изведнъж станал агресивен. Първо изхвърлил дядо си от колата, а по-късно и майка си. Гонили го полицаите, блъснал две патрулки. Дали някой не се е "включил" в съзнанието му и да го накарал да направи всичките тези неща? Може би е бил произволно избран за тестване на техниката за контрол на съзнанието.....

Да, една съмнителна конспирация с която много се забавлявах докато я навързвах. Нека все пак да кажа защо мисля, че не е вярна - по силата на обикновената логика. Дори и да има техника за контрол на съзнанието, едва ли някой ще я предостави на малка и забутана страна като нашата. Американците още по-малко биха го направили, знаейки, че от тук техниката много лесно може да попадне в ръцете на руснаците. Дори и все пак българските власти да са се сдобили с тази технология, те едва ли биха я използвали за такъв дребен случай - да накарат някой да удари един незначителен политик. Ако имат такава техника, ще я използват за нещо много по-сериозно. Така че, не, няма конспирация в това отношение около нападението над Сидеров. А може би....някой друг сега ми се е включил в съзнанието и ме кара да пиша тази статия ;)

Нека завърша този общ обзорен материал с нещо комично:

Кон налетял на шофьор през нощта, мъжът го помислил за ламя

Пред дежурните лекари от Спешен център той заявил: „В тъмното имах чувството, че някаква ламя се хвърли върху мен."

Радвам се, че дори в 21-ви век, във времето на високите технологии, някои народни поверия все още са живи дори и да е само на подсъзнателно ниво. В тази връзка ви предлагам да прочетете следната статия в "Мистерика":

Историята на драконите - истина и измислица



Няма коментари:

Публикуване на коментар