вторник, 30 юни 2015 г.

Мистериозна жена в САЩ със спомени от Австралия

На 1 февруари т.г. в калифорнийския град Карлсбад е намерена безцелно да се скита жена на видима възраст около 50 и нещо години. Говорела е английски с чуждестранен акцент (австралийски). Тя страда от амнезия - не помни името си, на колко години е, нито от къде е. Единствено има несъществени спомени от Австралия - как закусва на плажа в Пърт или вечеря в залива Байрон. В момента тя е настанена в американска болница.

ФБР и Интерпол вече няколко месеца се опитват да установят самоличността ѝ. Австралийските власти също помагат. Засега обаче няма резултат, именно затова сега се дава гласност на историята - с надеждата, че като се разпространи новината по медии, Интернет и социални мрежи, ще се появят познати или роднини на жената.

Как е попаднала от Австралия в САЩ? Жената казва, че има спомен, че дълго време е пътувала на лодка, "не на круизен кораб, а по-малка лодка с екипаж".

На жената е открит тумор и вероятно той е причината за амнезията ѝ. Назначено и е лечение, но за жалост то не се развива добре.

Източник


Няма коментари:

Публикуване на коментар