вторник, 30 юни 2015 г.

Българите съвсем са изтрещели

Екшън в Пловдив - нападнаха автобус на градския транспорт

Цитат:

Превозното средство е било атакувано от по-възрастен мъж и гол до кръста младеж. Заедно с тях по прозорците удряло и момиче.


© БГНЕС

Друга новина:

Арестуваха фермер, стрелял по телевизионен шеф

А пък следващата новина почти я предсказах на 22 юни този месец когато коментирах взрива от предишната вечер пред Агенцията по животновъдство. Тогава написах следното:

Дали времето на "телефонния тероризъм" (анонимните сигнали за поставени, но несъществуващи бомби) отмина и ще бъде заменено с реално поставени взривни устройства?

И ето, че вчера самоделна бомба бе хвърлена в едно училище. Досега училищата бяха едни от най-честите цели за "телефонен тероризъм", ето че се премина и към действие.

Бомба разтърси училището в Сунгурларе

В телевизионен репортаж от тази сутрин говореха за хвърлена граната. ОМГ! Тези репортери знаят ли какво е граната?! От кадрите ясно се виждаше, че става въпрос за самоделна бомбичка, не че това омаловажава инцидента. Но да оставим официалните медии да си пишат и говорят обичайните глупости. Четете "Мистерика" - истината е тук, още преди седмица усетих тенденцията от телефонни заплахи да се минава към взривове за сплашване...

Няма коментари:

Публикуване на коментар