събота, 13 юни 2015 г.

Поредно НЛО което краде от земната вода

Преди една седмица в основния блог "Мистерика" публикувах следния класически НЛО случай:


Изглежда това обаче не е единичен случай, подобни инциденти са наблюдавани многократно. Последният такъв случай за който знам даже е от съвсем скоро. В края на месец май т.г. пилот на малък самолет е наблюдавал странен обект в щата Калифорния, САЩ. НЛО-то сякаш смучело вода от езерото Скотс Флат Лейк. Човекът, който е пожелал да остане анонимен, е успял да направи две снимки, на едната сякаш се вижда дълга тънка струя свързваща НЛО-то с езерото. Освен това допълва, че се е опитал да установи радио-контакт с обекта, но не е имало резултат.

Може би знаете, че в момента в Калифорния има голям проблем с водата заради сушата. Ако действително неидентифицираните обекти смучат вода от местните езера, то това само още повече утежнява положението.

А може би се чудите защо едно НЛО би дошло чак до Земята, за да напълни резервоарите си с вода, след като има и на много други места в Слънчевата система. Вода има на Европа - естествения спътник на Юпитер, в самата атмосфера на Юпитер и т.н. На всички места обаче тази вода не е в лесно достъпно състояние - или е под формата на лед или на пара. Така че, може би именно водата е това за което идват някои НЛО на нашата планета.

Източник




Няма коментари:

Публикуване на коментар